loading...
  • Hans ter Keurs 06 107 430 92
  • Herman Kippers 06 234 155 17
29 april 2019

Even voorstellen!

 

Mijn naam is Joke Seppenwoolde, bijna 53 jaar jong. Sinds 1 april van dit jaar mag ik mij inzetten voor Kippers Ter Keurs. Een prachtig, jong bedrijf met 2 enorm gedreven en vakbekwame eigenaren. Het klikte meteen, en na 2 weken voelt het al heel vertrouwd.

Ik ben getrouwd met Jelle, en samen zijn wij de trotse ouders van 3 volwassen kinderen en inmiddels ook (bijna) 3 ‘schoon’kinderen. In privé-tijd houden wij ons graag bezig met zingen en muziek maken. Alle gezinsleden zijn daar op hun eigen manier mee bezig.

In mijn jeugdjaren wilde ik graag een zorgberoep uitoefenen. Daar waren grotendeels ook mijn examenvakken op gekozen. Maar het liep anders, en ik kwam in het bankwezen terecht. En in latere jaren, na de geboorte van onze kinderen, werd het de administratieve verwerking van hypotheken.

Dat is wat ik nu ook voornamelijk bij Herman en Hans ga doen. In de afgelopen jaren heb ik ontdekt dat ook in het traject van een financiering een grote hoeveelheid zorg en ontzorgen gelegd kan worden. Het is fijn om collega’s van de administratieve rompslomp af te helpen, en zo te zorgen dat zij meer tijd kunnen vrijmaken voor contact met relaties. En niet te vergeten, tijd voor zichzelf en hun gezinnen. Bovendien is het een prachtig werk om u als cliënt te ontzorgen, zodat het compleet maken van uw dossier zo soepel mogelijk verloopt.

Veelal ben ik ’s ochtends op kantoor aanwezig ( 4 x per week). Stelt u gerust uw vragen aan mij via het mailadres joke@kippersterkeurs.nl . Wanneer het inhoudelijke antwoorden behoeft, speel ik uw vraag door naar de betreffende adviseur en krijgt u van hem een reactie. Wijs mij er gerust op als ik in vaktermen verval, en u niet duidelijk genoeg van een antwoord voorzie. Het is onze bedoeling om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Hartelijke groet,
Joke.

Persoonlijk advies? maak een afspraak
Direct contact
Kippers & ter Keurs
Persoonlijk advies? maak een afspraak