loading...
  • Hans ter Keurs 06 107 430 92
  • Herman Kippers 06 234 155 17
Hans ter Keurs

Maak ‘latente’ financiële wensen specifiek

Meer dan een beleggingsadviseur


De wereld van beleggingen heeft voor Hans ter Keurs MScBA uit Rijssen (1983) geen geheimen. Maar dat is slechts een onderdeel van zijn expertise. Hans studeerde Bedrijfskunde (Financieel Management) aan de Erasmus Universiteit. Hij werkte bij o.a. ING in advies- en relatiemanagementfuncties en is alweer jaren zelfstandig ondernemer: “Ik breng graag rust in financiële vraagstukken, hoe ingewikkeld die ook zijn. De combinatie van omgaan met mensen en het werken met cijfers is mijn passie. Het is mooi om duidelijkheid te kunnen bieden."

Financiële wensen expliciet maken

Veel mensen hebben een latente wens op financieel gebied en die is bij iedereen anders. Mijn uitdaging is steeds om die wensen en doelen expliciet te maken. Want als je het doel weet, is de oplossing geen issue meer. Er is immers altijd een mogelijkheid om wensen te verwezenlijken. Die mogelijkheid help ik graag te vinden. Soms kun je met een kleine aanpassing in de financiële huishouding, lijfrente, hypotheek of beleggingsportefeuille al veel rendement behalen. Herman en ik zijn beiden, op onze eigen manier, betrokken bij onze opdrachtgevers. Het gaat om vertrouwen. En ik realiseer me hoe lastig sommige situaties kunnen zijn.”

Een cijfer

"Bij mensen die financiële rust hebben schijnt de gezondheidsverbetering 15-20% te bedragen. Als dat geen mooi uitgangspunt is!”

Hans is getrouwd, vader van twee kinderen en maatschappelijk betrokken. In zijn vrije tijd zoekt hij graag de rust op, o.a. door te wandelen in de natuur.

“FINANCIËLE SCENARIO’S OMVATTEN MEER DAN CIJFERS. HET GAAT OM DE MENSEN.”

HANS TER KEURS

Persoonlijk advies? maak een afspraak
Direct contact
Kippers & ter Keurs
Persoonlijk advies? maak een afspraak