loading...
  • Hans ter Keurs 06 107 430 92
  • Herman Kippers 06 234 155 17

Advies lijfrente is lonend

Lijfrente
Samen met u brengen we uw lijfrentekapitaal in beeld
Lijfrente

Advies lijfrente is lonend

Er zitten tal van haken en ogen aan het afsluiten van een lijfrente. We brengen – zoals we in al onze diensten doen - eerst uw totale financiële situatie in beeld. Betrokken, duidelijk en oprecht. U ziet direct de financiële gevolgen van uw beslissingen. Is het fiscaal interessant? Wegen de fiscale voordelen op tegen het inleveren van flexibiliteit? Past deze vorm van vermogensopbouw voor later bij u?

 

Lijfrentekapitaal

U bouwt lijfrentekapitaal op door een eenmalige storting of door periodiek premie te betalen. De betaalde koopsom of premies mag u - onder voorwaarden - als aftrekpost bij uw belastingaangifte opvoeren. Wanneer de lijfrente gaat uitkeren betaalt u over de uitkeringstermijnen inkomstenbelasting.
In de opbouwfase kan worden gekozen voor een spaar- of een beleggingsoplossing. Wij laten u graag de verschillen zien. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie zullen we u adviseren in de vorm van vermogensopbouw voor later. Hans ter Keurs vertelt u graag meer.


Andere vormen van vermogen opbouwen

Verder zijn er - naast lijfrente - verschillende andere manieren om vermogen voor later op te bouwen. Welke vorm voor u het meest interessant is hangt uiteraard af van uw persoonlijke situatie. Na een gedegen analyse van uw wensen en doelen komen we tot een passende oplossing. Ook wanneer u vanuit het verleden al lijfrentekapitaal hebt opgebouwd –in polissen of via banksparen - kunnen we u adviseren. Samen met u brengen we uw lijfrentekapitaal in beeld.

 

Komt uw lijfrentekapitaal vrij?

Neem contact met ons op wanneer uw lijfrentekapitaal vrijkomt. Dit is namelijk het moment waarop besloten moet worden of en hoe het lijfrentekapitaal moet worden uitgekeerd. Laten we de lijfrente uitkeren? Hoe lang wil ik inkomensaanvulling vanuit de lijfrente? Welke fiscale gevolgen heeft dit voor bijvoorbeeld de toeslagen en de heffingskortingen? Of besluiten we het lijfrentekapitaal nog een tijdje ‘door te schuiven’? En mag dit fiscaal?


Persoonlijk lijfrente advies

Tal van vragen die om een uniek en professioneel antwoord vragen. Daarom is een gericht, persoonlijk advies erg belangrijk, zodat u de best passende en meest interessante constructie kiest.

 

Meer weten over lijfrente?

Maak een afspraak met Kippers Ter Keurs voor een advies op maat.

Persoonlijk advies? Maak afspraak
Hypotheken
Uw grootste uitgave, ons advies
Vermogensadvies
Laat uw vermogen werken
Persoonlijk advies? maak een afspraak