loading...
  • Hans ter Keurs 06 107 430 92
  • Herman Kippers 06 234 155 17

FINANCIËLE RISICO’S

Risico's
Inkomensverzekering om risico’s te beheersen
Risico's

Financiële risico’s

"Een verzekering tegen financiële risico’s, is dat nodig?" Een vraag die ons vaak gesteld wordt. Zo lang u gezond bent, kan financiële gezondheid door uzelf geregeld worden. Dit wordt anders wanneer er plotseling verandering in uw situatie komt, door bijvoorbeeld overlijden, ziekte of langdurige arbeidsongeschiktheid. Wat gebeurt er dan?


Inkomensverzekering om risico’s te beheersen

De vaste lasten gaan door, ondanks heftige omstandigheden in uw zakelijke of persoonlijke situatie. Een passende inkomensverzekering biedt rust en zekerheid. Maar hoe weet u of u de juiste hebt? Ook dit is onderdeel van ons plan om uw totale financiële risico’s te beheersen. Samen bekijken we of er een inkomensverzekering nodig is, voor hoe lang en welke inkomensverzekering dan bij u past.

 

Overlijdensrisicoverzekeringen om voor uw nabestaanden te zorgen 

Kan de woning betaald blijven worden als er onverwachte, ingrijpende gebeurtenissen plaatsvinden? Stel dat een van de partners komt te overlijden, gaat de achterblijvende partner minder werken om meer bij de kinderen te kunnen zijn? Is er een nabestaandenpensioen? Samen beantwoorden we deze vragen en zoeken we naar de unieke oplossing voor uw situatie.


Financiële planning

Ook uw (nog op te bouwen) vermogen betrekken we in onze analyse. Wanneer u voldoende vermogen hebt opgebouwd kunnen de verzekeringen vervallen. Dat is pas rendement maken over uw vermogen!

 

Ondernemers en financiële risico’s

Ook voor ondernemers is het inzichtelijk maken van de financiële risico’s bij arbeidsongeschiktheid en overlijden noodzakelijk. Veel ondernemers bouwen namelijk geen nabestaandenpensioen (meer) op en ook is het vangnet bij arbeidsongeschiktheid voor hen erg summier. Door deze risico’s met een financiële planning in kaart te brengen kan - op basis van cijfers en feiten - een afweging worden gemaakt: Welke risico’s zijn acceptabel zijn en welke moeten (tijdelijk) verzekerd worden? Ook voor ondernemers geldt: We verzekeren alleen de risico’s die vanuit het vermogen niet op te vangen zijn. Bijvoorbeeld: een langere eigenrisicotermijn bij arbeidsongeschiktheid omdat u voldoende spaargeld hebt om het eerste jaar inkomensverlies zelf op te vangen. Deze maatregel drukt de premie aanzienlijk.


Meer weten over uw persoonlijke financiële risico’s? 

Maak dan een vrijblijvende afspraak met Hans ter Keurs of Herman Kippers. We vertellen u graag meer over onze kijk op het afdekken van financiële risico’s, bijvoorbeeld met een passende inkomensverzekering en/of een overlijdensrisicoverzekering.

Persoonlijk advies? Maak afspraak
Hypotheken
Uw grootste uitgave, ons advies
Pensioenadvies
Persoonlijk pensioenadvies
Persoonlijk advies? maak een afspraak