loading...
  • Hans ter Keurs 06 107 430 92
  • Herman Kippers 06 234 155 17

HYPOTHEEKGEsprek

Ons hypotheekadvies is écht onafhankelijk én persoonlijk.  Met de scherpste rente en de juiste voorwaarden.

Hypotheken
Uw grootste uitgave, ons advies
Hypotheken

HYPOTHEEKGESPREK

Een ‘hypotheekgesprek’ is mogelijk niet uw meest favoriete bezigheid. Toch is het essentieel om de aankoop van een woning - (mogelijk) de grootste uitgave van uw leven - goed voor te bereiden. We brengen – zoals we in al onze diensten doen - eerst uw totale financiële situatie in beeld. Betrokken, duidelijk en oprecht. U ziet direct de financiële gevolgen van uw beslissingen. En dat gaat veel verder dan een berekening van uw toekomstige maandlasten

 

Onafhankelijk hypotheekadviseur

Ons advies is écht onafhankelijk. We zijn niet financieel verbonden aan welke geldverstrekker dan ook en werken uitsluitend met de beste partijen. Zo kunnen we zorgvuldig de voorwaarden die bij uw situatie passen selecteren en de scherpste rentes bieden.

Maar vooral willen we weten: wat zijn uw doelen?

• Wilt u eerder stoppen met werken?
• Geld schenken aan uw kinderen?
• Sparen voor later?
• Uw vermogen aanspreken om uw hypotheeklasten te verlagen?
• Is het nodig om uw hypotheek volledig af te lossen gedurende de looptijd?

Daarnaast bekijken wij de fiscale gevolgen van uw hypotheek, ook in combinatie met uw vermogen en uw pensioen. Zo vinden we altijd de juiste hypotheekconstructie voor u. Herman Kippers gaat graag voor u aan de slag.

 

Een hypotheek gericht op uw financiële toekomst

Kortom, we bieden u inzicht en helpen u financiële risico’s te beheersen. Denk daarbij o.a. aan arbeidsongeschiktheid, het verlies van uw baan, etc. 

 

Hypotheekvorm kiezen: waar kunt u vooraf over nadenken? 

Wilt u de laagste maandlasten of wilt u op een bepaalde leeftijd de volledige hypotheek afgelost hebben? En wanneer u wilt aflossen, gaan we dit dan volgens een met de bank afgesproken aflossingsschema doen of wilt u zelf de regie houden? Ook deze vragen komen tijdens het hypotheekgesprek aan bod. Samen met u zoeken we naar de beste mix tussen maandlasten en flexibiliteit.


Wat moet u meenemen naar een hypotheekgesprek?

Een hypotheek beïnvloedt zowel uw vermogenssituatie als uw netto besteedbaar inkomen en heeft ook fiscale gevolgen. Daarom is het nodig om uw volledige financiële situatie in beeld te brengen. Dit houdt in dat u relatief veel informatie aan zult moeten leveren, denk aan inkomensgegevens, pensioenoverzichten en belastingaangiften. Alleen door deze uitgebreide inventarisatie kunnen we - ook op de lange termijn- de best passende hypotheekvorm voor u samenstellen.

 

Vrijblijvend hypotheekgesprek 

Verrassingen voorkomen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en onafhankelijk hypotheekgesprek.



BEREKEN ZELF UW MOGELIJKHEDEN

Met de onderstaande financiele tools kunt u zelf alvast berekenen wat de mogelijkheden zijn:

MAXIMALE HYPOTHEEK

HYPOTHEEKCHECK

HYPOTHEEKRENTE-OVERZICHT

Persoonlijk advies? Maak afspraak
Vermogensadvies
Laat uw vermogen werken
Financiële planning
Stabiele groei, controleerbare risico’s
Persoonlijk advies? maak een afspraak