loading...
  • Hans ter Keurs 06 107 430 92
  • Herman Kippers 06 234 155 17
Herman Kippers

IK WIL GRAAG HELPEN OM DE GOEDE BESLISSING TE NEMEN

Financieel planner met commitment

Herman Kippers(1983) is gepokt en gemazeld in de wereld van de financiële planning. Hij werkte jaren als hypotheekadviseur en startte in 2016 zijn eigen onderneming: ”Ik wil onze opdrachtgevers graag helpen de goede beslissingen te nemen. Gericht op de lange termijn en passend bij ieders persoonlijke situatie. Een gesprek duurt bij mij altijd langer dan gepland. Ik wil graag zo veel mogelijk informatie vergaren. Oprechte aandacht is essentieel voor een goed resultaat. Het gaat om vertrouwen en 'de klik'.

Een financiële planning is altijd dynamisch

Een financieel plan is nooit af. Omstandigheden en invloeden van buitenaf, zoals regelgeving, veranderende wetgeving, belastingen etc. vragen om voortdurende bijstelling. Dat neemt niet weg dat u op een bepaald moment beslissingen moet nemen. Dat deze later bijgesteld moet worden vraagt om commitment. En dat is essentieel om uw doelen te bereiken.

Rendement financieel planner

Uit onderzoek blijkt dat klanten die een financieel adviseur in de arm nemen, zo’n 3% meer rendement maken op hun vermogen. Dit heeft te maken met een goed doordachte planning. Een goed plan voorkomt irrationele en/of impulsieve beslissingen, bijvoorbeeld als het gaat om aan- of verkoop van aandelen. Wij houden het einddoel voor ogen, bewaken het overzicht en zorgen voor rust. Onze taak is het niet alleen het opstellen van een goed financieel plan, maar ook te zorgen voor zorgvuldig onderhoud.

Herman is getrouwd, vader van vier kinderen en probeert daarnaast tijd te vinden voor zijn hobby’s: orgelspelen en hardlopen.

"zonder betrokkenheid geen commitment. We nemen de tijd om ons in iemands financiële situatie te verdiepen"

Herman kippers

Persoonlijk advies? maak een afspraak
Direct contact
Kippers & ter Keurs
Persoonlijk advies? maak een afspraak